Ett växande samhälle

Tips

Kom igång med live streaming

Den digitala utvecklingen når oss alla till slut. Oavsett var vi befinner oss i vårt avlånga land och vad vi engagerar oss i så kan det vara bra att lära sig hur det fungerar med Internets fördelar. Kom igång med live streaming i ert företag eller förening för att komma närmare era kunder eller medlemmar.

Så klart så går det att lösa live streaming med en smart telefon men det blir ju därefter. Även om de telefoner vi använder oss av idag är väldigt bra och ger bra videos och bilder så kan det vara bra att ta hjälp från experter då det kommer till live streaming event som man vill anordna. Det har både den kunskap som krävs och utrustning för att det ska bli ett professionellt event.

Så klart så kan det vara lite pyssel innan man är igång och sänder live på nätet. Men med god hjälp så kommer det att gå så mycket smidigare. Se till att ha ett bra manus och kör ett par repetitioner innan ni kör igång. Som med mycket annat så är planeringen a och o. Det går inte att ta ett live event med en klackspark. Om du inte väljer att skriva ett manus så skriv i alla fall upp stolpar som du kan luta dig mot.

Lycka till med de streamade event ni planerar och vi hoppas att de blir lyckade.