Ett växande samhälle

Företagande, Tips

Företagsresor för alla

Tidigare var det mycket vanligare med att företag hade avtal med olika resebyråer och det finns fortfarande de som har avtal direkt med flygbolag. Ofta kräver det att företaget är stort och har många resor per år.

Resor för alla

Företagsresor ska alla företag kunna åka på utan att det kostar en förmögenhet. Det krävs lite undersökning av området men ofta går det att hitta biljetter lite här och var för att spara någon krona. Se till att hålla koll på hur det ska bokföras så kommer ni ha det mycket enklare också.

Hitta billiga resor

Att hitta billiga flygresor är enligt många en vetenskap. Det handlar om att köpa biljetten vissa dagar eller att man ska köpa den i visst läge i webbläsaren. Det stämmer inte längre. Genom att söka online kan man hitta prisvärda och billiga flygresor utan att behöva gå igenom en stor del sidor på Google. Med lite goda tips på vägen kan du hitta en bra flygresa men också en bekväm flygresa hela vägen till er företags-getaway. Det handlar om att se på hela helheten och få något som fungerar för er alla.