Ett växande samhälle

Företagande, Tips

Att märka upp sina produkter

Som företagare vill du förstås märka dina produkter med ditt företagsnamn eller din logga och det finns smidiga sätt att göra det på. Domino-printing.com erbjuder industriella märksystem för industri och lager som gör det enkelt för dig att sköta märkningen av era produkter.

Fördelar med märkning av produkter

Det finns många fördelar med att märka era produkter med ert företagsnamn eller logga – bland annat för marknadsföring. Du kan dock också behöva märka dina produkter med datum, streckkoder eller etiketter av något slag och genom att kunna automatisera det effektiviserar du er arbetsprocess. Det gör att ni kan öka er omsättning.

Om du tillverkar miljömärkta produkter är det klokt att visa det – speciellt i dagsläget när många föredrar att handla miljövänliga produkter. Du har också som företagare en viss skyldighet gällande märkningar av produkter och det är viktigt att du har koll på dessa. Det finns även olika typer av märkningar för olika typer av produkter.

Fördelar med Dominos märksystem

Domino har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag med sina industriella skrivare och de kan användas i de allra flesta branscherna. Oavsett om du behöver märkning eller kodning är det ett mycket bra val.