Ett växande samhälle

Utbildningar

Utbildningar

Att utbilda sig för alltid med sig något gott. Kunskap, den är aldrig tung att bära. Den har man nytta av på många olika sätt. Oavsett vad man utbildat sig till så kan man ha nytta av det i det arbete man gör.

I Tyringe så finns det från förskola och klasser upp till åk 9, när det är dags för gymnasiet så är det Hässleholm som gäller. Med sin placering mitt i Skåne så finns flera möjligheter till utbildningar i bland annat Helsingborg eller Universitetet i Lund. Skulle du vilja studera till tandsköterska så finns en Yrkehögskoleutbildning i Helsingborg för just det.

Övrig utbildning som kan vara intressant är den som Tyringekonsult AB håller. Det är en utbildning i Elektronisk Handel och EDI (Electronic Data Interchange). EDI handlar om överföring av information som strukturerats enligt ett format som är förutbestämt. Med utbildningen elektronisk handel så får man grunderna i hur e-handel fungerar i praktiken. Och får en förståelse hur man startar upp en webbshop.

Om du har planer på att starta en webbutik så kan den kursen vara en bra förberedning inför din start av webbshop. Framförallt för att få grunderna och lära dig hur det fungerar med e-handel. När du senare är på gång att starta upp din butik så kan du kolla in www.kodmyran.se som säljer e-handelslösningar för små och stora webbshoppar. Fördelen är att du kan börja smått och sedan bygga ut din webbshop allt eftersom du behöver. Det går att prova på deras lösning 30 dagar utan kostnad så man får en koll på hur det är upplagt.