Ett växande samhälle

Företagande, Tips, Tyringe

Jobba i Tyringe

TyringeTyringe, som man hittar mitt i norra Skåne, någon mil väster om Hässleholm, är en tätort med många möjligheter, bland annat för den som är intresserad av arbeta på orten.

Sedan länge har Tyringes näringsliv till stor del präglats av industrier som till exempel Swepart, vilka fortfarande verksamma på orten och är en av ortens större arbetsgivare. Således är Swepart också ett alternativ för den som söker arbete i Tyringe.

I Tyringe, som är en del av Hässleholms kommun, finns givetvis också en hel del offentlig verksamhet som behöver bemannas, vilket kan vara ett alternativ om man är intresserad av att arbeta inom vård, skola och omsorg, vilka samtliga som bekant är ställen där det nästan alltid behövs folk, framför allt på mindre orter som Tyringe.

Har man svårt att hitta ett passande arbete är ett alternativ att starta en egen butik i Tyringe. Med över 4 600 invånare på orten saknas i alla fall inte potentiella kunder. Ett tips om man ska starta en butik är att se vilka butiker som redan finns och utgå ifrån det. Kanske finns det någon typ av butik som saknas i Tyringe och som till exempel en djuraffär eller en textilaffär. I så fall kan det vara en bra idé att starta en sådan.

En del av informationen i den här texten är hämtad från www.tyringe.nu.